Engels leren in de 'Big Apple'

"Ik zou het iedereen aanraden een taalcursus Engels in New York te doen, de ervaring is echt onvergetelijk!"

Een maand geleden ben ik naar Amerika vertrokken en heb ik een Engelse taalcursus in New York gevolgd, specifiek: Vacation English. Met deze cursus heb je drie uur per dag les. Er zijn veel verschillende scholen in New York. Mijn school zat op de 63ste verdieping van de Empire State Building. Hierdoor heb je echt een prachtig uitzicht over de stad. Mijn ervaring met deze school is echt heel erg goed, de docenten geven goed les en de school zorgt voor genoeg activiteiten om iedere week aan deel te nemen. Ook zijn de docenten super betrokken bij de studenten en zijn ze erg behulpzaam! Zonder Information Planet was ik nooit bij deze school terecht gekomen en daar ben ik dan ook heel erg blij mee!

Tijdens mijn verblijf in New York heb ik in 'New York Residence' gewoond. Vanuit dit verblijf was het ongeveer 10 tot 15 minuten lopen naar de taalschool. De kamer zelf was vrij basic, maar was van alles voorzien wat ik nodig had. Ook het uitzicht vanuit mijn residentie keek uit op de Empire State Building! Het is echt super fijn wanneer de residentie zo centraal gelegen is. Op deze manier heb ik heel New York te voet kunnen ontdekken, maar gelukkig zijn er ook genoeg subway stations! Ik zou het iedereen aanraden een taalcursus Engels in New York te doen, de ervaring is echt onvergetelijk!

Heeft het verhaal van Nicole je geïnspireerd en wil je meer weten over een taalcursus in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat