Engels leren op het gezellige eiland Malta

"Aan alle toekomstige studenten/mensen die twijfelen zou ik zeggen: Gewoon doen! Het was fantastisch en je krijgt zeker geen spijt!"

Ik was het koude weer in Nederland helemaal beu, daarom besloot ik om een taalcursus op Malta te gaan volgen. In Malta schijnt de zon namelijk ongeveer 7 maanden per jaar en dat sprak mij wel aan! Ik heb een taalcursus Engels gevolgd van 4 weken. Het appartement waarin ik verbleef was geregeld door school. Hierdoor kwam ik makkelijk in contact met andere internationals en had ik al snel nieuwe vrienden gemaakt om het eiland mee te ontdekken!

Malta is erg klein en daardoor ook makkelijk te ontdekken. Het is een prachtig eiland en de locals zijn erg vriendelijk. Samen met medestudenten bezochten we alle bezienswaardigheden en chillde we vaak op het strand. Ik heb echt een onvergetelijke tijd gehad en mijn Engels is met sprongen vooruit gegaan! Aan alle toekomstige studenten/mensen die twijfelen zou ik zeggen: Gewoon doen! Het was fantastisch en je krijgt zeker geen spijt.

Heeft het verhaal van Noa je geïnspireerd en wil je meer weten over een taalcursus in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat