Engels leren in de populaire stad Auckland

"Een taalreis in Nieuw-Zeeland zouden wij iedereen aanraden, het is een hele toffe ervaring die wij in ieder geval nooit meer vergeten!"

We hebben 8 ongelofelijk leuke weken in Auckland gehad. We gingen naar het Noordereiland van Nieuw-Zeeland om een taalcursus Engels in Auckland te volgen. En dat is iedereen aan te raden! Net als de school; de lerares die we hadden was top en de verdere staff was erg vriendelijk en behulpzaam. Ze heeft ons zeker nog wat Engels bijgeleerd. De eerste 4 weken verbleven we in een homestay, waar we ook een top tijd hebben gehad. We blijven in contact met haar en hebben al afgesproken om daar over 3 maanden weer even terug te komen.

Op onszelf wonen in City Lodge was een heel andere, maar zeker een hele toffe ervaring. Nooit problemen gehad en we konden echt genieten van de stad. Nu is onze 3 maanden reizen echt begonnen en we hebben er ontzettend zin in. We zitten nu in Paihia net ten noorden van Auckland. De hulp van Information Planet was bijzonder goed geregeld en we zijn hun voor altijd dankbaar. Een taalreis in Nieuw-Zeeland zouden wij iedereen aanraden, het is een hele toffe ervaring die wij in ieder geval nooit meer vergeten!

Heeft het verhaal van Sybren en Sander je geïnspireerd en wil je meer weten over een taalcursus in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat