Ervaring - Nick in Canada | Taalcursus Business Engels 

Nick in Canada

‘’Ik ben slechts vier weken weggeweest, maar ik had er nog wel een paar maanden aan vast willen plakken’’

Mijn naam is Nick, ik ben 23 jaar oud en ik studeer Communicatiewetenschappen aan de VU in Amsterdam. Ik heb gekozen voor een taalcursus Engels omdat ik in het laatste jaar van mijn studie zit en ik merkte dat ik het in een werkomgeving lastig vond om Engels te praten. De basis dingen kan ik wel maar zodra het professioneler Engels erbij komt, haak ik af.

Ik heb gekozen voor een taalcursus in Toronto in Canada omdat ik opzoek was naar een school die in het centrum van een grote stad lag. Daarnaast wilde ik het liefste in Noord Amerika en de mogelijkheid om ook echt 'downtown' te verblijven.

ILAC (International Language Academy Canada) in Toronto is een grote school met, vooral in de zomer, veel studenten op meerdere locaties. Toch geeft het een gevoel dat je op een kleine school zit en je leert binnen no-time veel nieuwe mensen kennen. Ik heb zelf de Business cursus gevolgd en daar was ik tevreden over. Je wordt in een klas geplaatst met mensen met hetzelfde niveau in Engels. Als je klas je niet bevalt, kan je gemakkelijk switchen tussen verschillende klassen of cursussen.

In totaal ben ik vier weken weggeweest maar ik heb toch geprobeerd zoveel mogelijk te doen. Ik ben met de door school georganiseerde trip naar de Niagara Falls geweest, wat erg indrukwekkend was! Verder was het heel leuk om mensen uit heel de wereld te ontmoeten. Aziatische landen hebben zo'n bijzondere cultuur en daar leer je heel veel van!

Information Planet heeft zeker mijn verwachtingen waargemaakt! Ze helpen je goed bij de voorbereidingen. Ook het vergelijken van verschillende taalscholen is erg fijn. Het scheelt je een hoop geregel. Ook al je vragen over de taalreis worden heel snel beantwoord. Verder zou ik iedereen een taalcursus aanraden. Ik ben slechts vier weken weggeweest, maar ik had er nog wel een paar maanden aan vast willen plakken!

Wil jij net als Nick jouw Engelse taalvaardigheden tot een professioneel niveau brengen? Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs.

Neem contact op© 2015 Information Planet