Nicole in New York

 

Een maand geleden ben ik naar New York vertrokken en heb ik daar een Engelse taalcursus gevolgd, specifiek: Vacation English. Met deze cursus heb je drie uur per dag les. Er zijn veel verschillende scholen in New York, maar ik heb voor Kaplan Empire gekozen. Zoals de naam misschien al zegt is deze school in de Empire State Building! De school zit op de 63ste verdieping, hierdoor heb je echt een prachtig uitzicht over de stad! Mijn ervaring met deze school is echt heel erg goed, de docenten geven goed les en de school zorgt voor genoeg activiteiten om iedere week aan deel te nemen. Ook zijn de docenten super betrokken bij de studenten en zijn ze erg behulpzaam! Zonder Information Planet was ik nooit bij deze school terecht gekomen en daar ben ik dan ook heel erg blij mee. 

Tijdens mijn verblijf in New York heb ik in New York Residence gewoond. Vanuit deze residence was het ongeveer 10/15 minuten lopen naar de taalschool. De kamer zelf was vrij basic, maar was van alles voorzien wat ik nodig had. Vanuit mijn residentie keek ik uit op de Empire State Building! Het is echt super fijn wanneer de residentie zo centraal gelegen is. Op deze manier heb ik heel New York te voet kunnen ontdekken, maar gelukkig zijn er ook genoeg subway stations! Ik zou het iedereen aanraden een taalcursus Engels in New York te doen, de ervaring is echt onvergetelijk! 

 

  

 

Wil jij net als Nicole een Engelse taalcursus volgen? Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs, zij kunnen jou verder helpen! 

Neem contact op


 

 © 2015 Information Planet