Taalcursus Spaans in het mooie Ecuador

"Ik zou een taalcursus in het buitenland absoluut aanraden!"

Ik ben Karin, 28 jaar oud en ben werkzaam als beletteraar. Ik maak en ontwerp stickers voor auto’s, ramen en dergelijke, vooral voor bedrijven. Ik ben voor 5 weken naar Ecuador geweest om Spaans te leren. Waarom Spaans? Ik vind Spaans een mooie taal en zou het graag goed willen spreken! De Galápagos stond al langer op mijn lijstje om te bezoeken en Ecuador leek me dan ook erg mooi. Om verschillende plekken van dit land te kunnen ontdekken heb ik op drie verschillende taalscholen een cursus Spaans gevolgd. De cursussen waren goed opgezet waardoor ik het goed begreep.

In Quito zijn we met de taalschool naar de vulkaan Cotopaxi geweest. Ik vond dit een erg mooie tocht met mooie natuur. Ook heb ik hier leuke mensen leren kennen. Zelf ben ik nog naar de Galápagos geweest. Hier heb ik onder andere gesnorkeld met zeeschildpadden. Dit was toch wel het mooiste wat ik heb gezien. Voor de reis wilde ik veel informatie. Dat heb ik ook gehad! Met al mijn vragen kon ik bij Information Planet terecht en werd ook snel geholpen. Ik heb het contact dan ook goed ervaren. Ik zou een taalcursus in het buitenland absoluut aanraden! Het is een goede manier om een taal snel te leren en tegelijk veel mooie dingen van een land zien.

Heeft het verhaal van Karin je geïnspireerd en wil je meer weten over een taalcursus in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat