Foundation Year

Een tussenjaar is een hot topic en het is natuurlijk ook ontzettend gaaf om voor een langere tijd naar het buitenland te gaan! Voor velen is het een logische keuze om dit jaar ook heel zinvol in te vullen en dat is precies waar Information Planet jou mee kan helpen. 


Wil jij alvast proeven van het échte studentenleven aan een universiteit in het buitenland? Dit kan uitstekend met een Foundation Year. Dit is een schakeljaar (vanaf 6 maanden tot een jaar) tussen middelbaar en hoger onderwijs en perfect om alvast enkele vakken te volgen in de richting die jij voor ogen hebt. Denk bijvoorbeeld aan marketing, engineering, architectuur of criminologie. Tegelijkertijd word je extra begeleid met Engelse lessen en kun je na een Foundation Year zonder verdere eisen worden toegelaten bij verschillende hoogstaande universiteiten wereldwijd. 

 


Waarom een Foundation Year?

  • Creëer de beste springplank naar een internationale carrière 
  • Verbeter je Engels en verdiep je gelijk in een vakgebied
  •  Ervaar hoe het leven op een campus en universiteit is, in het buitenland!
  •  Stroom na een Foundation Year rechtsreeks door op een universiteit
  •  Boost je CV met een periode in het buitenland
  •  Laat je onderdompelen in een internationale omgeving en ontdek jezelf

 

Waar volg ik een Foundation Year? 

Een Foundation Year kun je volgen op diverse plekken in de wereld zoals Amerika, Canada en Engeland. Veel studenten kiezen ervoor om een programma te volgen in het Verenigd Koninkrijk. Bijvoorbeeld bij Brunel University in Londen of Anglia Ruskin University in Cambridge.  

 

Tussenjaar informatiedagen

Een Tussenjaar is echt een hele gave ervaring. Laat je inspireren op onze informatiedag. Je krijgt meer informatie over de diverse mogelijkheden zoals taalcursussen en tussenjaar programma's op universiteiten. Maar ook over de vele bestemmingen en reismogelijkheden. Meld je aan en stel al je vragen.

Volgende informatie avond studeren: 10 september 2018                                                                                        

Er is onwijs veel mogelijk en jij bepaalt hoe jouw tussenjaar eruit komt te zien! Kom je er niet uit, heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs.

Neem contact op
 

Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Uitgebreid aanbod
Advies op maat
Betaalbare studies
Service voor vertrek
100% tevredenheid


© 2015 Information Planet