High School Semester in het buitenland

Volg een deel van je schooljaar in het buitenland met het High School Semester. Ideaal als je niet te lang weg wilt of je een studie wilt combineren met werken of reizen. Start met een High School semester in augustus of stroom later in in januari. Je volgt een halfjaar lang lessen aan een High School in het buitenland en verblijft bij een met zorg geselecteerd gastgezin. Tijdens deze periode leer je een taal vloeiend spreken, ervaar je een andere cultuur, maak je nieuwe vrienden en heb je de tijd om te ontdekken waar je interesses liggen. Ga op uitwisseling en kom terug met een bredere kijk op de wereld! 

Iedere High School ervaring is uniek. Creëer jouw eigen geweldige High School ervaring.

Waarom een High School Semester?

  • Ideaal als je niet te lang weg wilt blijven 
  • Combineer het met werken of reizen 
  • Ontdek jouw interesses 
  • Leer een taal vloeiend spreken 
  • Maak nieuwe vrienden voor het leven 
  • Ontdek een nieuwe cultuur 
  • Groei als persoon 

Waar kan ik een High School Semester volgen? 

De mogelijkheden voor een High School Semester zijn eindeloos. Er is voor ieder wat wils. Ga op avontuur en volg een halfjaar lang lessen op een High School in EngelandCanada of Amerika

Engeland

Engeland is ideaal als je naar het buitenland wilt gaan, maar niet te ver weg van huis wilt. Aan de andere kant van het kanaal ligt voor jou de kans om een echte High School ervaring op te doen. Het High School Programma wordt aangeboden voor een semester of voor een kortere periode van 3,5 maand. 

Canada

Wil je toch wat verder weg? Canada biedt een interessant High School programma aan waarbij jij zelf kiest in welk district je wilt gaan wonen. Geef ook je voorkeur op bij wat voor type gastgezin je wilt verblijven, bijvoorbeeld een gezin met kinderen en/of huisdieren. In dit land kun je ook een speciaal zomerprogramma volgen. Ga naar Canada en geniet ondertussen van de prachtige cultuur. 

Amerika

Amerika is een land waar veel te ontdekken valt. Het land is opgedeeld in verschillende regio's en staten, waarbij het in bijna alle staten mogelijk is om een High School semester te volgen. Kies ervoor om naar een Public High School te gaan en meng je tussen de locals. Daarnaast biedt Amerika je de kans om voor een aantal weken naar het buitenland te gaan met het verkorte High School programma

Wij geven je graag persoonlijk advies, zodat je kunt bepalen of jij de uitdaging in het buitenland aan durft te gaan. Wacht niet langer, want een High School semester is iets dat je niet kunt uitstellen tot later! 

Maak een vrijblijvende afspraak op ons kantoor in Breda of tegen vergoeding bij jou thuis. 

Neem contact op Maak een afspraak 

 

Hoi, ik ben Yvette, studiespecialist van Information Planet.
Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!

Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Beste prijsgarantie
Uitgebreid aanbod
Persoonlijke service
Kantoren wereldwijd
100% tevredenheid

Maak een persoonlijke afspraak:

Bestemmingen

High School in het buitenland

Amerika
Amerika

Ga naar een High School in Amerika

Canada
Canada

Ga naar een High School in Canada

Engeland
Engeland

Ga naar een High School in Engeland© 2015 Information Planet