Ervaringen - High School in het buitenland

Een ervaring in het buitenland is er één om nooit meer te vergeten. Ontdek waar een High School in het buitenland jou kan brengen en laat je inspireren door de verhalen van onze High School scholieren die jou voorgingen!

Ervaringen

high school in het buitenland

Jeske in Engeland
Jeske in Engeland

Jeske heeft tijdens haar High School Semester in Engeland een waanzinnige tijd gehad. Veel nieuwe vrienden en toffe ervaringen. De tijd is voorbij gevlogen en ze heeft meer geleerd dan ze ooit voor mogelijk had gehouden.

High School Semester
Laura in Engeland
Laura in Engeland

Laura heeft de tijd van haar leven gehad tijdens haar High School in Engeland. De combinatie van het schoolprogramma met de geweldige uitstapjes samen met uitwisselstudenten heeft haar een waanzinnige tijd bezorgd.

High School
ervaring-high-school-ouders.jpg
Ouders van Laura

Dochter Laura heeft een voorliefde voor alles wat Engels is en is daarom een jaar High School in Engeland gaan doen.

High School
Vink in Engeland

Vink heeft geweldige mensen ontmoet, de Engelse taal en cultuur ontdekt, veel van het land gezien en dingen gedaan waar ze altijd over gedroomd heeft. Haar beslissing om naar Engeland te gaan is een van de beste ooit geweest.

High School Semester
Eline in Amerika
Eline in Amerika

Eline had vanaf het eerste moment al een duidelijke voorkeur. Hierdoor was de afstemming voor een High School-jaar snel doorlopen. Ze heeft de tijd van haar leven gehad en dit zal haar altijd bijblijven.

High School Classic
Ouders van Eline

De eerste dagen waren spannend en we vroegen ons af hoe het met Eline ging. Toen ze ons op Skype vertelde dat haar gastgezin haar hartelijk had ontvangen, kwam er rust in ons gezin. Deze rust is het hele jaar gebleven. 

High School


© 2015 Information Planet