Volg een taalcursus Frans in het buitenland

Steeds meer bedrijven vragen om het beheersen van een extra vreemde taal, zoals Frans. Tijd om een taalcursus Frans te volgen! Met een taalcursus leer je snel met vertrouwen Frans spreken. Of je nu een beginner bent die de basiskennis van de Franse taal wil leren of een ervaren spreker die zich verder wil verdiepen in specifieke vaardigheden. Door het grote aanbod aan cursussen, kun je instromen op jouw niveau. Daarnaast heb je ook een ruime keuze uit bestemmingen voor een cursus Frans. Kies je bijvoorbeeld voor badplaats Nice, betoverend Parijs, Historisch Rouen of spreekt Canada jou wel aan? Laat je betoveren door de taal van de liefde en alles wat de cultuur te bieden heeft.

Waarom een taalcursus Frans?

Frans is, samen met het Engels, de enige taal die op alle continenten in de wereld wordt gesproken. Meer dan 200 miljoen mensen communiceren in het Frans. Het onderwijs in Frankrijk staat bekend om het hoge niveau, dus wanneer je later wilt gaan studeren in Frankrijk is het handig om alvast kennis te hebben van de Franse taal. Daarbij is het een officiële taal bij veel internationale instanties zoals de VN, Europese Unie en NAVO. Het wordt ook door veel mensen als een opstap gezien naar andere vreemde talen zoals Spaans, Italiaans en Portugees.

Daarnaast is het natuurlijk een onvergetelijke ervaring om in het buitenland een taalcursus Frans te volgen. Ontdek nieuwe culturen, ontmoet nieuwe mensen en ontwikkel jezelf door deze unieke ervaring in het buitenland.

De kosten voor een taalcursus Frans zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Taalcursussen

Welke taalcursus past bij jou?

 • Cursussen op elk niveau
 • Van A0 tot C2
 • Beschikbaar vanaf 16 jaar
 • Elke maandag starten
 • Multi Language Year
 • Populair onder studenten
 • Frankrijk of Canada
 • Veel bestemmingen

Bekijk alle bestemmingen voor een taalcursus Frans

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Droom & oriënteer: Laat je door ons inspireren en informeren
 • Aanmelding: Wij melden je aan bij de taalschool en boeken indien nodig jouw accommodatie
 • Bevestiging: Alles voor jouw taalreis is geregeld!
 • Voorpret: Lees je in over de bestemming, taalschool & activiteiten
 • Vertrek: Jouw taalreis kan nu echt beginnen!

Laat je door ons inspireren!

Een taalreis maken naar het buitenland is voor velen het avontuur van hun leven! Je leert een nieuwe taal spreken, ontdekt een nieuwe cultuur, maakt vrienden voor het leven en neemt een bak aan (levens)ervaring mee terug naar huis. Taalreizen zijn super flexibel. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je wil starten, hoelang je een cursus wil volgen, welke cursus je voorkeur heeft en in welk accommodatie type je wil verblijven. De keuze is daardoor enorm, en kan soms wat overweldigend zijn. Maar geen zorgen! Wij helpen je heel graag met de perfecte taalcursus voor jou!

Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze taalreis specialisten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Na afloop van het gesprek ontvang je meer informatie en een offerte op maat. Zo kun je alles thuis op je gemak nog eens doorlezen. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Geen probleem! We werken op maat, dus passen graag alles aan naar jouw wensen. Ben je helemaal enthousiast en klaar om te beginnen? Dan zetten we jouw aanmelding bij de taalschool graag in gang.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat