Taalcursus mogelijkheden in Duitsland

Breng een bezoek aan onze landsburen en volg een taalcursus in Duitsland! Duitsland is het land van de bier, bratwurst en lederhosen. Het welbekende Oktoberfest is een unieke ervaring om een keer mee te maken. Door alle liedjes hard mee te zingen, komt die taalkennis direct van pas! Maar Duitsland is meer dan dat. Naast de vele cultuurrijke steden en evenementen, kent Duitsland ook prachtige natuur. Het Zwarte Woud is het grootste nationale park van Duitsland en heeft veel te bieden: open bergvlaktes, diepe meren, mooie valleien, grote bossen en toppen met een adembenemend uitzicht. Daarbij heeft het land heeft een van de sterkste economieën ter wereld en is de drijvende kracht achter Europa. Nederland heeft belangrijke (handels)contacten met Duitsland en het is dan ook een pré als jij de Duitse taal goed beheerst. Waar kun je een taal beter leren dan in het land waar de taal gesproken wordt? Duits leren in Duitsland staat voor een onvergetelijke ervaring!

Er is een breed scala aan locaties in Duitsland waar je een taalcursus Duits kunt volgen. Of je nu voor een weekendcursus zakelijk Duits kiest of een half jaar je Duits wilt bijspijkeren in Berlijn, er is voor ieder wat wils. Berlijn is een culturele smeltkroes waar jonge mensen van over de hele wereld naar toe komen. De fascinerende geschiedenis van Berlijn zie je nog steeds op veel plekken terug.

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Wij informeren je hier verder graag over!

Het gezellige Duitsland

Ontdek Duitsland door een taalreis

  • Duitse taalcursussen
  • Vanaf 1 tot 52 weken
  • Ruim aanbod in cursussen
  • Sterkte economieën ter wereld
  • Geniet van de Duitse evenementen

Bekijk alle bestemmingen voor een taalreis in Duitsland

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

  • Droom & oriënteer: Laat je door ons inspireren en informeren
  • Aanmelding: Wij melden je aan bij de taalschool en boeken indien nodig jouw accommodatie
  • Bevestiging: Alles voor jouw taalreis is geregeld!
  • Voorpret: Lees je in over de bestemming, taalschool & activiteiten
  • Vertrek: Jouw taalreis kan nu echt beginnen!

Laat je door ons inspireren!

Een taalreis maken naar het buitenland is voor velen het avontuur van hun leven! Je leert een nieuwe taal spreken, ontdekt een nieuwe cultuur, maakt vrienden voor het leven en neemt een bak aan (levens)ervaring mee terug naar huis. Taalreizen zijn super flexibel. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je wil starten, hoelang je een cursus wil volgen, welke cursus je voorkeur heeft en in welk accommodatie type je wil verblijven. De keuze is daardoor enorm, en kan soms wat overweldigend zijn. Maar geen zorgen! Wij helpen je heel graag met de perfecte taalcursus voor jou!

Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze taalreis specialisten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Na afloop van het gesprek ontvang je meer informatie en een offerte op maat. Zo kun je alles thuis op je gemak nog eens doorlezen. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Geen probleem! We werken op maat, dus passen graag alles aan naar jouw wensen. Ben je helemaal enthousiast en klaar om te beginnen? Dan zetten we jouw aanmelding bij de taalschool graag in gang.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat