Bachelor Visual Effects & Motion Graphics

"Tot nu toe heb ik het hier heel erg leuk en zou ik anderen zeker motiveren om hier ook heen te komen!"

Na een lange zoektocht naar informatie op het internet, had ik besloten om Information Planet een e-mail te sturen. Ik heb hierbij mijn voorkeuren van opleidingen en landen doorgegeven. Kort daarna werd er een afspraak gemaakt om eventuele mogelijkheden te bespreken. Na een heel interessant en informatief gesprek had ik twee opties meegekregen. Ik was erg geïnteresseerd in één van opleidingen, maar helaas waren de inschrijvingen net gesloten. Ik twijfelde te veel over de andere optie en had dit doorgegeven.

Diezelfde dag kreeg ik nog een mail terug met een andere optie in Cardiff, Wales. Na het lezen van deze informatie was ik super enthousiast geworden over de opleiding en zo is mijn inschrijving van start gegaan. Information Planet heeft mij begeleid met mijn aanmelding en zorgde ervoor dat ik alle nodige papieren invulde, waaronder ook mijn aanmelding voor een studentenflat.

Ik zit nu in mijn eerste jaar Visual Effects & Motion Graphics bezig aan de University of South Wales, en ben super blij met de keuze die ik heb gemaakt! De Universiteit is een onwijs nieuw, en modern gebouw, met alle apparatuur die ik nodig heb voor mijn opleiding. Ik woon tegenover de Universiteit in een kleine, maar hele fijne kamer. Daarnaast is Cardiff ook een geweldige stad, het is gevuld met leuke kroegen en restaurants. En als je een filmliefhebber bent zoals ik, dan zit je helemaal goed. De bioscopen zijn ontzettend goedkoop hier. Ik heb hier ook een hele leuke vriendenkring met allemaal internationale studenten.

Ik wil Information Planet bedanken voor alle hulp gedurende het gehele proces en kijk uit naar mijn komende tijd. Tot nu toe heb ik het hier heel erg leuk en zou ik anderen zeker motiveren om hier ook heen te komen!

Heeft het verhaal van Paul je geïnspireerd en wil je meer weten over een bachelor in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat