Interesse in een studie in het buitenland?
Maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je! Wij begeleiden je van A tot Z zowel voor, tijdens als na jouw studie. Tijdens deze Study Abroad Information Evening zullen we alle vraagstukken behandelen en jouw vragen beantwoorden. Meld je snel aan via het onderstaande formulier en voel je vrij om je familie en vrienden mee te nemen. Bij zo'n belangrijke beslissing is steun van iedereen welkom! We begrijpen dat een studie in het buitenland, of het nu lang of kort is, een spannende stap is.

 

Wat kom ik te weten tijdens de Study Abroad Information Evening?

Ontdek de wereld van studeren in het buitenland tijdens onze exclusieve infosessie! Ongeacht je interesse of niveau, wij hebben de expertise om jouw dromen waar te maken. Als kers op de taart verwelkomen we een inspirerende gastspreker van EU Business School. Dit is dé kans om je eerste stap te zetten richting een internationaal avontuur! Reserveer 25 april in je agenda en mis dit unieke evenement niet. Sluit je aan bij ons in Breda, waar ons team klaar staat om al je vragen te beantwoorden. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

 

Datum: 25-04-2024
Tijd: 19:00 - 21:00 uur
Locatie: Lange Brugstraat 39A, Breda

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Voer een nummer in van 1 tot 5.

Persoonsgegevens

Hidden

Adresgegevens

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontmoet EU Business School, onze partner én gastspreker

Als je Business wil studeren in o.a. Spanje, Zwitserland óf Duitsland is EU Business dé school. Deze avond geeft jou dan ook de mogelijkheid om concrete vragen te stellen aan onze gastspreker. Ook als je geen Business willen studeren, ben je meer dan welkom! Deze avond is namelijk gericht op alle studies en mogelijkheden in het buitenland.

 

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat