Taalcursus op Cyprus

Engels leren midden in de middelandse zee omringd met helder blauwe water? Dit kan op Cyprus! Van oudsher is Cyprus een Britse kolonie en dit is op het eiland nog goed terug te zien. Het meest opvallende is het links rijdend verkeer, maar ook de architectuur laat ondanks de overheersende Griekse cultuur het Britse kolonieschap doorschemeren. De grieken geloven dat het eiland behoort bij de godin Aphrodite. Engels wordt ook veel gesproken op het eiland vanwege het enorme toerisme in de zomer. Je kan hier dan ook goed Engels leren en spreken met de lokale bevolking. 

  • Bestemmingen
  • Cursussen
  • Kosten
  • Aanmelden

Bestemmingen

Cursussen

Welke taalcursus past bij jou?

Amerika
Standaard Engels

 

Amerika
Intensief Engels

 

Amerika
Cambridge Engels

 

Amerika
Examencursus IELTS/TOEFL

 

Amerika
Engels voor leraren

 

Amerika
Engels voor professionals

 

Amerika
Engels voor 50+

 

Amerika
Multi Language Year

 

Door het heerlijke klimaat op Malta wordt een taalcursus op deze bestemming vaak gecombineerd met een vakantie. Leer een taal en geniet ondertussen van de zon. Wist je dat je op Malta prachtig kunt duiken? Leuk om als combi cursus te boeken! Daarnaast biedt Malta voldoende mogelijkheden voor 50-plussers. Volg een cursus met leeftijdsgenoten. Meer informatie over taalcursussen

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Kijk wat bij jou het beste past of neem contact op met één van onze studie- en reisadviseurs. 

 

 

Kosten

Kosten van een Engelse taalcursus

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs, ze helpen je graag verder! Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties.

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

Hoi, ik ben Nikki, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

    Plan jouw gratis oriëntatie!            Stel je vraag!  © 2015 Information Planet