Vragen over Kosten - Taalcursussen

Heb je vragen over kosten van een taalcursus in het buitenland? Kijk of jouw vraag tussen onderstaande veelgestelde vragen staat. Blijf je met een vraag zitten? Neem dan gerust contact op met onze studie- en reisadviseurs. Wij helpen je graag! 

Hoeveel kost een taalcursus in het buitenland?

De kosten van een taalcursus in het buitenland zijn gebaseerd op het type taalcursus, de bestemming en de taalschool. Het volgen van een taalcursus in een grote stad is vaak duurder dan een taalcursus in een kleine plaats. En ook tussen taalscholen zijn er verschillen in prijs. Hoe duur een taalcursus is, kun je per taalschool en taalcursus bekijken op onze website. Onder de optie 'bekijk prijs' vind je altijd laagste prijzen. Ook kun je een vrijblijvende offerte aanvragen, waar wij bijvoorbeeld de kosten voor een accommodatie voor je calculeren. Kom je er niet aan uit? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs.

Wat zijn de kosten aan Information Planet?

Information Planet brengt geen bemiddelingskosten of administratiekosten in rekening. Je betaalt slechts de cursusgelden en andere bijgeboekte services zoals vliegtickets of verzekeringen. 

Heb ik recht op studiefinanciering in het buitenland?

In de meeste gevallen heb je geen recht op studiefinanciering voor een taalcursus in het buitenland. Een uitzondering is als je in het kader van je huidige opleiding als minor een taal gaat leren in het buitenland. Je behoudt dan wel het recht op studiefinanciering. 

Heb ik recht op studiebeurzen of studietoelages in het buitenland?

Dit is afhankelijk van het type cursus, je bestemming en een aantal andere factoren. Laat je situatie beoordelen door een van onze studie- en reisadviseurs voor een persoonlijk advies

Hoeveel kosten heb ik op bestemming?

Geen enkele locatie is hetzelfde, waardoor we je niet direct antwoord kunnen geven. Je uitgaven zijn onder meer afhankelijk van je eigen bestedingspatroon, maar ook van de bestemming: New York is duurder als Malta. Aan de hand van ervaringen van onze studenten kunnen we je wel een indicatie geven van ongeveer 300 euro zakgeld per maand. Natuurlijk kunnen onze adviseurs je meer vertellen over de kosten op een specifieke bestemming. 

Wanneer moet ik de cursusgelden voldoen? 

Bij boekingen per e-mail, telefoon of op kantoor sturen wij een factuur op. Deze factuur dient binnen vijf werkdagen voldaan te zijn. Extra services (zoals vliegtickets, accommodaties etc.) worden los gefactureerd en dienen tevens binnen vijf werkdagen voldaan te zijn. Wil je een taalcursus direct online boeken? Dan dien je de cursusgelden direct te betalen. 

Wat als er geen beschikbaarheid is en ik mijn taalcursus wel online betaald heb? 

Dat is vervelend! Onze studie- en reisadviseurs zullen contact met je opnemen om te zoeken naar iets vergelijkbaars. Mocht dit niet naar je wens zijn, dan storten we uiteraard de volledige betaling terug op je rekening.© 2015 Information Planet